SZPONZORT KERESÜNK - A biztonságos esések szakértője az Esések Iskolája!

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

SZPONZORT KERESÜNK

RÓLUNK > PÁLYÁZAT-FORRÁS
Az Esések Iskolájában rejlő lehetőségekre szeretném felhívni a figyelmet.

Felvállaltunk, hogy minden sportágnak átnézzük a sérülésre érzékeny területet, majd azt elemezzük, és kidolgozzuk vagy átdolgozzuk számukra a megfelelő biztonságos eséstechnikákat. 

Erre élő példa Magyar Női 7-es Rögbi Válogatott, akiknek megnéztük azokat a sérülésre utaló mozgásokat - szokásokat, amit addig használtak és többnyire sérülés lett belőle. Gyolcsos Ferenc a Női 7-es Rögbi Válogatott szövetségi kapitánya Fehérváron kijelentette, hogy a 2015-ös EB-ről úgy jöttek haza a játékosai, hogy egy sérülésük nem volt, és ezt annak tulajdonította, hogy a lányok megtanultak specifikusan, jól esni. Ezért 2016-ban is meghívást kapott az Esések Iskolája, és tovább folytatták a RögbiEsésTan kidolgozását, és egy új esésfajtát begyakorltak, majd alkalmazták délutáni meccsen a tanultakat. 

Tehát, ha minket választanak, akit szponzorálnának, akkor jó döntést hoznak, mert a média elkezdett velünk foglalkozni, viszik a hírünket egyre több szakszövetségi elnökökkel ülünk le háttértárgyalásokat tartani. Célunk, hogy az edzőképzésben alaptantárgy legyen, amit kidolgoztunk. Jegyzett sportág az 100 feletti (Olimpiai és nem Olimpiai), de különböző extrém sportokkal 211 sportágat írtunk össze - itt megtekintheti őket:
 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz