SZÉPKORÚAK 2015 - A biztonságos esések szakértője az Esések Iskolája!

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

SZÉPKORÚAK 2015

RÓLUNK > 2015 ESEMÉNYEK > IDŐSEKNEK PROGRAM
Cegléd
Gubody kert, Gál József Sportcsarnok és Ceglédi Városi Sportuszoda
2015. június 10. 10:00-17:00

Végre ismét egy sporttalálkozó a régebb óta fiataloknak!
Szépkorúak, régebb óta fiatalok, vagy csak egyszerűen nyugdíjasok százai tudnak találkozni a Cegléden azért, hogy Ők is testmozgással múlassák idejüket, és szerezzenek maguknak vidám élményeket, vagy akár értékes díjakat. A rendezvények különböző szűréseken, egészségügyi felméréseken is részt vehetnek az érdeklődők.
Ez ugyan nem Olimpia, nem lesznek bajnokok, de nem lesznek vesztesek sem. Viszont, aki részt vesz az eseményen mindenképpen nyertes, boldog aktív életmódú nyugdíjas lesz. 
Az aktív, életvidám "régebb óta fiatalok" látványa megkönnyíti a rendszeres sportolás elfogadtatását, megszerettetését. Az sem mindegy, hogy a szépkorúak milyen tartalommal, milyen minőségben élik nyugdíjas éveiket. A fizikailag és szellemileg aktív nyugdíjas minta adása fontos a társadalom számára. Kevés olyan sportrendezvény van, amely kifejezetten a nyugdíjasokat célozza meg, országos egyáltalán nincs. A Szépkorúak Testébresztő Fesztiválja ezt az űrt igyekszik betölteni.
265 szépkorú hölgy és úr volt ezen a napon az Esések Iskolája standján, és ismerhették meg a SeniorEsésTan programjából a csúsztatott esés hátra esésfajtát.
 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz