Molnár és Bányai Cégcsoport - A biztonságos esések szakértője az Esések Iskolája!

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Molnár és Bányai Cégcsoport

RÓLUNK > TÁMOGATÓNK
 Molnár & Bányai Cégcsoport

Cégcsoportunk alapítói 25 éve támogatják ügyfeleiket, a pénzügyek, a jog, az adózás és a számvitel területén.
Helyi elérhetőségeink és kapcsolataink ügyfélközpontú szolgáltatást és a gyors megoldásokat biztosítanak. 

Szakmai ismereteink és ágazati tapasztalataink révén az igényeknek megfelelő és testreszabott szolgáltatáscsomagokat állítunk össze.

Munkatársaink szakismerete és tapasztalata lehetővé teszi, hogy összetett szakmai kérdéseket illetve speciális szakismeretet kívánó problémákat is kezeljünk. Szolgáltatásaink személyes jellegét rendkívül fontosnak tartjuk, az ügyféllel való közvetlen kapcsolat és munkatársaink elkötelezettsége elsődleges érték számunkra.

Kiemelt hangsúlyt fektetünk arra, hogy nemzetközi háttérrel rendelkező ügyfeleink számára a számviteli, adózási és jogi kérdéseket hatékonyan oldjuk meg. 

A komplex, határokon átnyúló feladatokat, valamint IT jellegű projekteket a KPMG magyarországi kooperációs partnereként, munkatársaink mellett partnerünk elismert szakmai és ágazati tapasztalataira is építünk.

Szakembereink folyamatos képzésének és a minőségbiztosítási rendszerünknek köszönhetően garantáljuk szolgáltatásaink magas színvonalát és megbízhatóságát. Üzleti filozófiánkban kiemelt szerepe van ügyfeleink folyamatos, személyes támogatásának, amely jelentős hozzáadott értékkel bíró szolgáltatás biztosítását tesz lehetővé.
 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz