KERESÜNK - A biztonságos esések szakértője az Esések Iskolája!

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

KERESÜNK

RÓLUNK > PÁLYÁZAT-FORRÁS
Keresünk olyan segítőket, akik látják programunban a lehetőséget.
Mi szívesen partnerek vagyunk minden olyan együttmüködésben, ami velünk célazonos. 
Elkel a segítség nálunk is, mert sajnos nem rendelkezünk azzal a forrással, amivel mondjuk mások.

Az Esések Iskolája primer prevenciós programja beleilleszkedik minden olyan területbe, ahol mozgás létezik.

Kérdezik tőlünk, hogy a gyerekek, és a felnőttek egyszerre edzenek?

Válaszom erre igen egyszerű, hogy igen van olyan, amikor együtt edzenek, mivel nem tudok arról, hogy különféle gravitáció létezne, mint: kisgyermek, női, férfi, felnőtt, idős vagy sportolóknak külön-külön személyre szabott gravitáció.

A gravitáció az egységes, mindenkire ható, sőt mindenen átható a legnagyobb vonzás, legnagyobb összetartó erő, ami fizikailag létezik az Univerzumban.
Viszont az természetes, hogy a viselkedéshez igazítunk csoportokat, mert a gyerekek egymás közt jobban fejlődnek, de vannak pozitív ellenpéldák, mint a Szellő EGYMI-ben ahol a 7,5 éves együtt edz a 65 - 79 évessel, férfiak - nők egyaránt.
 
Egy féle gravitációra több féle helyes esést tanulhatnak meg nálunk, akár fitnesz jelleggel is űzhetik, hisz van, aki már 2 éve jár hozzánk heti két alkalommal, a feleségével. Továbbá van, aki 1 éve, vagy több hónapja, mert érzi, hogy átmozgatjuk a teljes testet, és mozgás közben állandóan trenírozva egy olyan plusz hozzáadott értéket is megkap nálunk, ahol sehol másutt, és ez a sérülésmentes, biztonságos eséstudás.
 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz